Istoric

 • 2023

  Editia a XI-a Snow Fest - 2 Alpes și a III-a ediție Snow Fest - Val Thorens

 • 2022

  Editia a X-a Snow Fest - 2 Alpes și a doua ediție Snow Fest - Val Thorens

 • 2021

  Evenimente anulate din cauza restricțiilor Covid

 • 2020

  Evenimente anulate din cauza restricțiilor Covid

 • 2019

  Editia a IX-a Snow Fest - 2 Alpes și prima ediție Snow Fest - Val Thorens

 • 2018

  Editia a VIII-a, 24-31 Martie

  Headliner-ul ediției cu numărul 8 a fost zăpada, care a măsurat 1 metru la baza pârtiilor și 3 metri la altitudinea maximă. Noutatea acestei ediții au fost show-urile de stand-up comedy care au avut loc în fiecare seară. Dintre artiștii invitați pentru prima dată la eveniment, enumerăm: Coma, Firma, Luna Amară, Les Elephants Bizzares, Jurjak, Nopame, Next Ex, Otherside, Pixels, Satellites, Livio & Roby, Popoviciu.

  Tot în 2018 am organizat prima ediție Kids Snow Fest la Livigo în Italia. Bucuria celor mici și gradul de mulțumire al parinților ne-au determinat ca pentru 2019 să le pregătim evenimente în ambele vacanțe școlare.

 • 2017

  Editia a VII-a, 18-25 Martie

  3500 participanți, 150 artiști, 40 voluntari, 24 instructori, 14 fotografi și cameramani, 6 parapantiști, 12 oameni de sunet, 36 șoferi - pe scurt: Snow Fest 7. Pentru o săptămână limba oficială în 2 Alpes a devenit româna, iar pe rețelele de socializare a aparut #romanesclaaltitudine. Alternosfera, Byron, Golan, Moonlight Breakfast, Subcarpați, Șuie Paparude, Vița de Vie au fost headlinerii evenimentului.

  În Ianuarie 2017 am organizat primul festival de ski & fun din țară la Ski Resort Transalpina. Mulți au spus ca a fost unul dintre cele mai reușite evenimente marca Snow Fest.

 • 2016

  Editia a VI-a, 19-26 Martie

  În martie 2016 s-a doborât din nou recordul de participare: 2800 români. O mare parte din puburile și cluburile din 2 Alpes au fost timp de o săptămâna rezervate pentru participanții Snow Fest. Memorabil a fost concertul Argatu + Suie Paparude de la Pano Bar 2600M. Câteva sute de oameni au pus pentru prima data schiurile sau placă în picioare, îndrumați de către instructorii noștri.

 • 2015

  Editia a V-a, 21-28 Martie

  De la 1200, s-a sărit direct la numărul record de 2000 de participanți veniți din toate colțurile țării dar și din străinătate. Stațiunea Les Deux Alpes a fost împânzită cu romani cu buff-uri și ochelari galbeni marca Snow Fest. Toată stațiunea vorbea românește.

  În cadrul festivalului au fost evenimente pe parcursul întregii zile, începând cu concursurile de dimineață, continuând cu apres-ski-ul de la Pano Bar de dupamasa, cu concertele de la baza partiei, iar seara cu party-urile în pub-uri și cluburi.

  Atmosfera și petrecerile au fost susținute de trupe și dj precum: Subcarpați, Șuie Paparude, Robbin and the Backstabbers, Toulouse Lautrec, Dragonu AK47, Pagal, DJ Optick, Gojira & Planet H, CDj, Marwan și mulți alții. Entertainerul festivalului a fost cunoscutul Unguru` Bulan care a înveselit atmosfera cu glumele și bancurile lui.

  Și la cea de-a 5-a ediție a fost prezent celebrul Tomi Coconea alături de amicii lui parapantiști. Aceștia au zburat cu parapanta în tandem cu turiștii doritori deasupra crestelor Alpilor francezi acoperite cu zăpadă.

 • 2014

  Editia a IV-a, 29 Martie - 5 Aprilie

  În 2014, aveam deja senzația că ne trebuie un stadion ca să încăpem cu toții. De la 800, am sărit direct la numărul record de 1.200 de participanți, sosiți din 33 de județe ale României, precum și din diaspora. Da, putem spune că toată țara a fost acolo.

   

  Pentru prima oară în istoria Snow Fest am organizat scena de spectacole la baza pârtiilor, adică la „Le Dome", cu concerte în fiecare zi susținute de trupe ca Subcarpați, Moonlight Breakfast sau Grimus. S-au organizat din nou cursuri de schi și snowboard, cu instructori români, iar concursurile au fost din nou o componentă esențială a evenimentului. La festival a luat parte și celebrul Tomi Coconea, care a efectuat zboruri în tandem cu parapanta deasupra Alpilor, alături de o parte dintre participanți. 2014 a fost, deci, un succes clar, incontestabil, dar ne-am pus în cap să-l depășim în 2015 pe toate planurile.

 • 2013

  Editia a III-a, 24-31 Martie

  Odată cu anul 2013, Snow Fest a explodat. De la 300 de participanți, numărul a făcut un salt la 800, veniți din toate colțurile țării. Renumele event-ului, apetența tot mai mare a românilor pentru schiul în străinătate și prețul ultra-convenabil al pachetelor au adus, iată, aproape 1.000 de turiști români în Les Deux Alpes.

   

  2013 a fost o ediție excelentă, în primul rând ca aventură pe pârtii. A nins enorm în acele zile iar powder-ul uriaș, inclusiv pe pârtiile de la cele mai joase cote, au transformat concediul românilor în delir. De asemenea, cei mai buni instructori de schi și snowboard din România au fost aduși la Snow Fest 2013, pentru cursuri dedicate celor interesați de noi tehnici în snowpark, freeride și schi alpin. Pe model occidental, s-au organizat gratuit testări de echipamente de ultimă generație, aduse din țară de către magazine partenere. De asemenea, concursurile de ștafetă și slalom special au fost foarte antrenante, iar premiile, consistente. Ca MC al evenimentului a fost prezentă vedeta trustului Pro, Roxana Ciuhulescu.

   

  Petrecerile s-au ținut lanț în fiecare zi. I-am avut pe Șuie Paparude, Toulouse Lautrec și Hazard în pub-uri și, în cluburi și la Pano Bar, au mixat Dj Pagal, Herodot, CDJ Cristian Daniel, Collin, Ra și Draos.

 • 2012

  Editia a II-a, 22-29 Martie

  Un an mai târziu, ediția a II-a a făcut ca evenimentul să crească la 300 de participanți. Plus transport asigurat cu autocarele din Cluj, Timișoara și București, dar și cu avionul pe aeroportul din Bergamo.

   

  Ediția din 2012 a continuat și mai intens energia și dinamismul primei ediții, cu nopți de party marca Vița de Vie și Hazard, în Smokey Joe’s Pub. Se pare că, din nou, rețeta noastră de petrecere a fost pe placul străinilor din stațiune (în special al francezilor și britanicilor), pentru că s-au simțit al naibii de bine și de data asta. Pentru amatorii de cluburi am organizat, totodată, o seară incendiară în cel mai mare club din Les Deux Alpes, cu Dj Pagal si CDj la pupitru.

   

  În 2012 am început pentru prima oară concursuri în Snow Fest. Au fost probe de slalom paralel, bordercross și freestyle, iar cei mai buni de la fiecare categorie au primit premii din partea organizatorilor.

 • 2011

  Editia I , 2-9 Aprilie

  La început a fost ideea. Și cheful. Și nebunia de a face așa ceva. După care, așa cum se întâmplă întotdeauna, lucrurile au venit de la sine și totul a fost simplu. Am avut ideea de a pune la un loc schiul și party-ul, pe următoarea „rețetă”: 7 zile de snow & sun + 5 party-uri (Dj Jaheyo, Dj CDj, Adam Freeland, Nico de Transilvania) + concert Șuie Paparude = Snow Fest 2011.

   

  A fost bestial pe pârtie, descopeream Les Deux Alpes pentru prima oară cu toții. Și totuși, punctele culminante ale evenimentului au fost concertele Șuie Paparude și party-ul cu Adam Freeland, unde atmosfera și muzica i-au distrat la un loc pe toți turiștii din stațiuni – români, englezi, polonezi, francezi, nemți. Deci mega PETRECERE!

   

  Poate n-a fost primul eveniment de genul ăsta creat special pentru români, dar cu siguranță a fost cel mai de succes. Cel puțin a fost primul de acest tip, organizat vreodată în Les Deux Alpes. Cu cei 150 de români prezenți la Snow Fest 2011, cu atmosfera incredibilă și cu cheful de a-l face din nou și în anii următori, am avut un start-up perfect pentru un viitor frumos!